045-6363738 / saarakiviluoto@icloud.com

Palvelut ja hinnasto

Tilannekartoitus

Maksuton tutustumiskäynti on kestoltaan 30 min - 1 h. Tuumataan alkuun, mitä toiveita teillä on järjestettävän tilan suhteen. Keskustelun pohjalta voit päättää, millainen palvelu sopisiko teidän tarpeisiin. Maksuton tutustumiskäynti ei velvoita tilaamaan palvelua.

Järjestämispalvelu

Järjestämispalvelu sisältää kohteen suunnittelun ja toteutuksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Järjestämispalvelua tarjotaan tuntihinnalla tai edullisempana järjestämispakettina. Palvelu sisältää maksuttoman tilannekartoituksen, suunnittelun ja konkreettista järjestämisapua. Järjestämisen kestoon vaikuttaa tavaramäärä ja asiakkaan päätöksenteon nopeus. Järjestämispalvelusta saa kotitalousvähennyksen (60% v.2022).

Konsultointipalvelu

Kaipaatko ratkaisuja ja täsmävinkkejä tavarapulmiisi? Oletko omatoiminen ja innokas järjestelijä, mutta kaipaat kodin järjestämiseen alkusysäyksen ja ammattilaisen neuvoja? Oletko yrittäjä ja painit tavarahaasteiden kanssa toimitiloissasi? Valitse silloin konsultointipalvelu. Huom. Konsultointipalvelu ei ole kotitalousvähennsyskelpoinen.

Luennointi ja kurssit

Onko sinulla toiveissa kodin järjstämiseen tai tavarahaasteisiin liittyvä luento? Pitkällä opettajakokemuksella ohjaan myös lyhytkurssit, työpajat kuin pidemmätkin koulutuskokonaisuuset.